San Francesco Klooster, Etten-Leur

Aanpassingen beeld & geluid Aula

Het nieuwe gebouw van het San Francesco Klooster staat er alweer 20 jaar en zo ook de audiovisuele apparatuur in de aula, kapel en eetzaal. Langzamerhand zijn we deze apparatuur dan ook aan het vervangen: hetzij preventief of vanwege uitval, met als insteek: eenvoudige bediening en betrouwbare kwaliteit.

Herfst 2017 zijn we begonnen om een alternatief te zoeken voor de oude touchscreen-bediening in de aula. Deze was uitgevallen en ook niet meer betrouwbaar te repareren. Met de touchscreen werden o.a. de audio-mixer; de plafond-lift voor de beamer en de 220V “total-power” schakelaar bediend. Daar de zusters al wat ouder worden vonden, zij het niet meer verantwoord om nog te investeren in een duur touchscreen systeem. We hebben daarom de a/v-installatie aangepast, zodanig dat deze ook simpel te bedienen blijft zonder touch-screen en van een goede en betrouwbare kwaliteit is.

Als audio-mixer hebben we gekozen voor de GR2 installatie-mixer van Allen & Heath. Dit is een geavanceerde en goed klinkende mixer, met een eenvoudige bediening.

wordt aan gewerkt!