Installatie

Complete professionele installaties

Ook voor het leveren en installeren van complete professionele beeld- licht- & geluidsinstallaties kunt u bij ons terecht. Naast een goede aftersales, na oplevering, kunt u ook op ons terugvallen voor onderhoudswerkzaamheden: zowel op een door ons geleverde installatie als op een installatie geleverd door een andere partij. Wij werken met goed gereedschap en meetapparatuur, want: “meten=weten, mits je weet wat je meet”! Verder hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en werken we samen met ervaren collega’s. We hebben dan ook al mooie installatie-projekten mogen afleveren.

Voor verslagen van een aantal mooie installatie-projecten, klik op de foto.
Na installatie krijgt u goede aftersales en kunt op ons terugvallen voor onderhoudswerkzaamheden, zoals hier in cultureel centrum Landvast.

 

Installeren bij u thuis

Ook bij u thuis leveren wij een nette installatie op. Dat betekend dat apparatuur netjes wordt geplaatst c.q. opgehangen en de bekabeling zo goed mogelijk wordt weggewerkt: een stukje “kabel-management”. Hierdoor wordt de kans op storingen of uitval minimaal!  Wij plaatsen of hangen op: (U)HD-TV’s, audio/video apparatuur en (draadloze) streaming-systemen van HEOS.

Verder installeren wij de internet/telefonie/TV paketten van b.v. Ziggo en KPN. We gooien de apparatuur niet in de hoek, maar hangen zoveel mogelijk de modems op en werken de bekabeling netjes weg!

Ook bij u thuis leveren wij een nette installatie op, zoals hier bij het ophangen van een UHD TV.